Thema 1: …

DIOR Academy biedt een ruim aanbod aan workshops voor professionals die werken in het vakgebied Informatiemanagement. Tijdens de workshops wordt inzicht gegeven in de ontwikkelingen die het vakgebied beïnvloeden. Een belangrijk thema is procesgericht denken en werken door de inzet van ICT. Daarnaast speelt de noodzaak van goede en tijdige informatie een belangrijke rol.

Alle workshops kunnen op maat samengesteld en incompany uitgevoerd worden (per workshop of onderdelen uit verschillende workshops). Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 070 8200 628 of via info@dior.nl

Implementeren nieuwe selectielijst

Deze workshop geeft je uiteindelijk inzicht in de totstandkoming van de nieuwe selectielijst. Je weet hierdoor wat de overeenkomsten en verschillen zijn met de oude selectielijst. Daarnaast ben je in staat om de nieuwe selectielijst toe te passen.

Na afloop van deze workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Online

De workshops worden volledig online verzorgd. Dankzij de talloze leervormen in de online leeromgeving, kun je effectief, met sociale interactie op afstand bij ons workshops en trainingen blijven volgen. Zoals je gewend bent staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktijkgerichte toepasbaarheid nog steeds centraal.

Voor wie

Deze workshop is bestemd voor medewerkers binnen het vakgebied van informatiemanagement, o.a.  informatiespecialisten, informatiebeheerders en DIV adviseurs. Daarnaast is de cursus interessant voor medewerkers die meer willen weten over het vakgebied van informatiemanagement.

Niveau

Basisworkshop

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur

Aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meld aan