Even voorstellen

Zojuist heb ik een opdracht bij de DCMR (milieudienst Rijnmond) afgerond. Hier heb ik onderzoek gedaan naar hoe DCMR om zou moeten gaan met productie- en persoonsgegevens bij overdracht naar het e-Depot. Een uitdagende opdracht, omdat alles moet gebeuren in lijn met de verschillende wetgevingen zoals de Archiefwet en de AVG.
In mijn werk zoek ik zaken graag tot op de bodem uit. Ik benader mensen open en laat iedereen in hun waarde. Ik zet net dat stapje extra om anderen in hun werk vooruit te helpen.

In het Fundamental ontwikkelprogramma heb ik de kans gehad om mijn eerste stappen in het vakgebied te maken, snel te leren en te investeren in persoonlijke groei. Ook nu ik adviseur ben, krijg ik nog veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied en daar maak ik graag gebruik van.

Jolanda van Grunsven, adviseur

De basis van mijn kennis ligt in mijn opleiding Informatiedienstverlening en Informatiemanagement. In de commerciële sector heb ik ervaring opgedaan met documentmanagement en de implementatie van SharePoint Online. Ik heb daar het belang ingezien van goed informatiebeheer en goede communicatie tussen alle belanghebbenden.
Ik houd mij graag bezig met vraagstukken rondom informatieopslag, het inrichten van samenwerkingsplatformen en het ontwikkelen en implementeren van informatiebeheersystemen. Ook bij BECIS kan ik de eindgebruikers trainen en hen de vaardigheden aanleren die zij nodig hebben om met een nieuw systeem te werken. Dit doe ik altijd vanuit positiviteit, want dat werkt altijd het beste.

Ik krijg hier de kans om mij verder te ontwikkelen op het gebied van SharePoint Online en verandermanagement. Ik kan de informatiebehoefte ophalen en samen met IT nadenken over de oplossingsmogelijkheden. De communicatie met de gebruiker is wat mij betreft echt key om een project tot een succesvol einde te brengen. Daar ligt dan ook mijn kracht: de schakel zijn tussen IT en de eindgebruiker.

Anouk de Keijzer, adviseur

‘Goede communicatie is de sleutel in gebruikersadoptie.’

‘Zorgen voor continuïteit en kwaliteit is een taak van de gehele organisatie. Elk mens is een talent in ontwikkeling. Onze medewerkers zijn het kapitaal. Wij investeren in mensen, zo brengen wij kennis in beweging en groeien wij met onze mensen mee.’

Ik heb ervaring opgedaan met procesanalyse en de AVG. Binnen de publieke sector heb ik kennis opgedaan van samenwerken in netwerken en samenwerkingsverbanden. Het geeft me veel voldoening om simpele handvatten te ontwikkelen bij complexe problemen en daarmee een organisatie verder te helpen. Ik werk vanuit mijn gevoel en zet de mens altijd centraal.

Tijdens het traineeship ga je meteen actief aan de slag. Je moet kunnen reflecteren en ook is het belangrijk dat je klantgericht bent. We werken met en voor mensen dus het is van belang dat je altijd contact houdt met de medewerkers van een organisatie. Tijdens dit traject wordt stevig ingezet op persoonlijk ontwikkeling, zo heb ik onder andere maandelijkse coach- en ontwikkelgesprekken, feedbacksessies en intervisies. Uitdagend, leerzaam en soms confronterend. Daarnaast krijg je de kans om wat je leert tijdens dit traject meteen in de praktijk toe te passen. Sommige van mijn collega’s gingen zelfs al op een opdracht aan de slag voordat zij dit traject startten. Er wordt dus meteen vertrouwd op je professionele kwaliteiten.

Eva Verhulst, adviseur in opleiding
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meld aan